"A nemzetközi helyzet egyre fokozódik"

Expresszbusz blog

Na ez nem egy gagyi akció a Volánbusztól!

999 forintért utazhatunk a szomszédos országokba

2015. október 18. - Expresszbusz

Valami elindult a VOLÁNBUSZ-nál is: már 999 forintért vásárolhatóak nemzetközi jegyek. A Nyugat-európai start-up busztársaságoknál megszokott az 1 eurós bevezető jegyár, de most a VOLÁNBUSZ is lépett: 999 darab nemzetközi buszjegy bő 3 euróért megcsíphető. Ilyen olcsón még nem lehetett Magyarországról külföldre buszozni!

Testvérblogunk, a fapadosinfo múlt heti posztjában „gagyi”-nak minősítette a legnagyobb magyarországi busztársaságot, a VOLÁNBUSZ-t, mivel egy Hévíz-Budapest utazás jóval alacsonyabb színvonalú, és többe kerül, mint egy hosszabb utazás Nyugat-Európában. Az összehasonlítás alapvetően jogos, hiszen az egyszerű utasnak az ár és a minőség a fontos, nem kell feltétlenül ismernie a hátteret, hogy mennyire másként működik egy államilag megrendelt és finanszírozott közszolgáltatás, és a piaci alapú személyszállítás.

Blogunk az utóbbiról szól, így örömmel írunk arról, hogy október 19-tól a VOLÁNBUSZ, mint a EUROLINES magyar tagja, piacra dob 999 forintért 999 darab nemzetközi buszjegyet.

Az ajánlat a három nagyon hosszú nemzetközi járatot (London, Párizs, Rotterdam), és a külföldre meghosszabbított belföldi járatokat (Szabadka, Graz) kivéve minden nemzetközi vonalra érvényes, mégpedig az alábbi városokba:

  • Ausztria: Bécs
  • Horvátország: Zágráb
  • Lengyelország: Jablonka, Krakkó, Katowice, Wroclaw
  • Olaszország: Trieszt, Mestre, Velence, Padova, Bologna, Firenze
  • Románia: Nagyvárad, Kolozsvár, Torda, Marosvásárhely, Szováta, Parajd, Korond, Székelyudvarhely, Szentegyháza, Csíkszereda
  • Szlovénia: Ljubljana

999ft_kephir.jpg

A kedvezményes menetjegyek kizárólag:

  • online, a Eurolines Hungary weboldalán
  • 2015. október 19 - 2015. október 31 között vásárolhatók meg, 
  • 2015. november 1 - november 30 utazási időszakra.

A kedvezményes menetjegyek nem módosíthatók, nem válthatók vissza, más kedvezménnyel nem vonhatók össze, és a Törzsutas Programba nem számítanak bele.

További részletek:

http://www.eurolines.hu/hu/hirek/akciok-ajanlatok/hir/2426

Reméljük, hogy az akció sikeres lesz, és még sokszor lesz hasonló kedvezményben részük a Budapestre/ről utazóknak is, nem csak a németalföldi, vagy olaszországi belföldi utasoknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://expresszbusz.blog.hu/api/trackback/id/tr257988925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sz.Z 2015.10.19. 09:50:40

Ez tényleg nagyon jó hír,remélem máskor is csinálnak ilyet!
De: én csak egy helyen láttam reklámozni: a Metropolban. Itt a neten sem láttam,de nyilván ez az én hibám.
süti beállítások módosítása